Ripple Artacak Mı?

loading...

Bildiğiniz gibi kripto para birimleri arasında kendini ufaktan göstermeye başlayan Ripple son günlerde oldukça hareketli geçiyor.

Geçtiğimiz günlerde Ripple ile ilgili birkaç yazı yazmıştık.

Ripple Teknik Analiz

Ripple Nedir?

Eğer diğer yazılarımızı okumadı iseniz, yukarıda ki bağlantıya tıklayarak diğer yazılarımızı da okuyabilirsiniz.
Ripple coin fiyatı 1 Aralık 2017 tarihinde 0.254 $ seviyelerindeydi. Bir hafta boyunca istıkrarlı bir düşüşe kapılan ripple 0.222 $ a kadar gerilemişti. Fakat bugün sabah saatleri itibariyle tekrardan ani bir atağa geçerek, yükselmeye başladı.
Ripple şirketinin yeni yaptığı bir anlaşma ile, Ripple fiyatı %13 oranında yükseliş sergiledi.
Ripple ın günlük ticaret hacmi ise bu gelişmeden sonra 700 milyon dolar seviyelerine ulaştı ve bu hacmin yarısı Bithumb, Coinone ve Korbit gibi Güney Kore borsalarında işlem gördü.
Ripple (XRP) nin yükselişinin asıl gerekçesi ise, fintech başlangıç olan tahmininin 61.8 oranında seyretmesiydi. Her ay ripple kullanımı 1 milyor tokeninin kilidi açılacak ve kullanımda olmayan tokenler emanete geri yerleştirilecektir. Bu gelişmenin ardından Ripple pazarı XRP ile taşmasına ve fiyatın etkin biçimde çökmesine neden olacak olan tehtit unsurunu ortadan kaldırmış oldu.
Ripple ın bu istıkrarlı artışından sonra yatırım yapmayı düşününler ripple ı tekrardan incelemeye almalıdırlar.
Bu yazımızda sizlere ripple teknik analizripple grafiğiripple yükselecek mi gibi konulara değindik. Diğer konular için sitemizi takip edebilirsiniz.
Back To Top