Değerli Altcoinler

loading...

Bitcoin kripto para birimlerinin en gözdesi ve en yükseği olabilir. Fakat bitcoin haricinde de onun kadar olmasa da alt coin piyasasında da değerli coinler mevcut. Bu yazımızda sizlere en az bitcoin kadar değerli, 6 alt coini anlatacağız.

Dogecoin

Bitcoin piyasasında en ünlü ve en anlamsız olarak ifade edilen bir coin türüdür. Başlangıçta şaka maksatlı düşünülen ve piyasaya girdikten sonra büyük bir kitle tarafından rağbet gören bir coin türüdür. Dogecoin, Adobe firmasının grup müdürü ve IBM yazılım mühendisi tarafından kısa sürede yapılmak için yapılan bir coin idi.

Whopper Coin

Whopper coin oldukça yeni bir coin çeşididir. Burger King firmasının Rusya sadakat programından dolayı Blockchaini kullanmaya karar verdiği anda ki akım ile oluşturuldu. Her müşteri bir ruble harcarken bir Whopper coin sahibi olacaktı. 1700 Wopper coin biriktirildikten sonra ise, 1 hamburger menü alınabilecekti. Burger King Firması Rusya Müdürü ; Wopper sadece 90 farklı ülkede ki hamburger ismi değil artık bir yatırım aracı açıklamasında bulundu.

Pot Coin

Potcoin yasal olarak,yasadışı faaliyetlere yardımcı olmak maksadıyla oluşturulmuş bir coin çeşidi diyebiliriz. Tam olarak esrar endüstrisi için oluşturulmuş ve esrar endüstrisinde ki işlemleri kolaylaştırma maksadıyla kurulmuştur.

Unobtanium Coin – Uno Coin

Avatar filminin hayranları tarafından oluşturulan bir coin çeşididir. Hollywood BlockBuster da yer alan minerallerden esinlenilmiştir. Önümüzde ki 300 yıl içerisinde sadece 250 bin UNO Coin çıkarılacak. Şuanda piyasa değer ise 11 Milyon $ olarak bilinmektedir.

Coinye – Coinye Coin

Tam anlamıyla parodi bir kripto para diyebiliriz. Çünkü ünlü rapçi Kanye West den esinlenerek oluşturulmuştur.

Putin Coin

Putin Coin esrarengiz Rus Başkanı için çıkarılan bir coin çeşididir. Kripto para uzmanları 2016 yılından bu yana faaliyette olan putin coin in piyasa değerinin henüz 2,5 Milyon dolardana ileri gidemediğini belirtti.

Bunlara ilave olarak ABD Başkanı Donald Trump ‘a ait bir coinde bulunmaktadır İsmi ise Trump Coin dir.
Ayrıca T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına da bir coin bulunmaktadır. RTEC Coin ( erdogan coin ). Fakat kripto para borsalarında işlem görmemektedirler. Sadece isimleri bilinmektedir. Kim bilir belkide RTEC coin ya da Trump Coin yakın zamanda kripto para borsalarında işlem görmeye başlayabilir.


Back To Top