Ethereum Artacak Mı?

loading...

Ethereum ve Bitcoin Geleceği

Ethereumn kripto para piyasasında en çok işlem gören coinlerden bir tanesi, Ethereum madenciliği çok popüler bir duruma gelmişken ve bir çok insan ethereum almayı düşünürken Bitcoin’in daralma yani bölünmesinden Bitcoin Cash ortaya çıkarmasından sonra Bitcoini geçmesi biraz zor görünüyor. Bitcoini geçmesi ön görülen ethereum madenciliği yakın zamanımızda neler ile karşılaşacak değerleri ne olacak uzmanlardan gelen yorumlamalar bir bakalım isterseniz. Ethereum 2018 tahminleri aşağıda sizlere detaylı bir dille verilmiştir. Bu tahminlere bakarak ethereum artacak mı, ethereum artar mı, ethereum 2018 grafiği ne olur gibi sorularınıza yanıt bulabilceğinizi düşünüyoruz.

Ethereum Artar mı?

Ethereum gerek yurt dışında gerek ise ülkemizde genel olarak bakılarak bir değerlendirme yapıldığında çok büyük bir artış görülmediği ve ethereum madenciliği yapanları bir nebze de olsa zarara uğratmış görünüyor. Yavaştan sıradan coin sistemleri arasına gerileyebilir.Ethereum fiyatları artmaması yeri geldiğinde ise düşmesi madencilik ile ilgilenenlerin ilgisini kaybetmiş olmasına sebep verdi demek yanlış olmak. Yurtdışında ve Türkiye’de ethereum madenciliği yapanlar zarar ettiklerini düşünerekten ilgilerini kaybeder hale geldi.
Bitcoin Cash piyasayı sallaması ve işin madencilik kısmında da gerek yatırım kısmında da büyük bir bölüm Bitcoin Cash’e geçmeye başladı demek yanlış olmaz sanırım. Fiyatların bir türlü artmaması, artsa bile tatminkar bir düzeyde olmaması, yeri geldiğinde ise ethereum fiyatlarının düşmesi ethereum madenciliğine ve yatırımına olan ilgiyi kaybettirmeiş görünüyor. Ethereum bırakılıp Bitcoin Cash’e geçen bir çok madenci ve yatırımcı var. Şöyle düşünüldüğünde Cash’e giden yatırımcılar arkasında Bitcoin desteği olduğunu  ve bitcoin güvenilirliğini de bilen yatırımcılar.

Ethereum Fiyatı 2018 ‘de ne olur?

Ethereum için sadece geçmişe bakıp artış grafiğine göre ya da azalma grafiğine göre bir fiyat analizi yapmak yanlış olacaktır. Bunun nedeni ise piyasada yepyeni sistemler ve faktörlerin doğuşu olduğunu çekinmeden söyleyebiliriz. Analizlerimizde bu artan coin sistemlerini de göz önünde bulundurmak gerekmektedir.
Ethereum 1 yıllık grafiğini sizlere altta ek olarak gösteriyoruz. İnceleyerek tahminde bulunabilirsiniz.
Back To Top